• Jaga lugu:

  Eesti puidutööstust mõjutab ka Iraani pankade valu

  AS Thermory tegevjuht Johann Sulling avab kaarte Soome tegemiste osas. Foto: Andras Kralla

  Äripäeva raadio hommikuprogrammis käis külas AS Thermory tegevjuht Johann Sulling. Uurisime, milliseid perspektiive annab Eesti puidutööstusele enamusosaluse omandamine Jyväskyläs tegutsevas Soome puidufirmas Siparila.

  Sulling räägib sellest, mida annaks soomlastelt õppida, kui palju sõltub ettevõte ekspordist ning muu hulgas ka sellest, kuidas mõjutab Iraani välispoliitika nende käekäiku.
  Kuula intervjuud siit:
  Reedeses hommikuprogrammis rääkisime Äripäeva börsitoimetuse ajakirjaniku Indrek Mäega, kes toob kuulajani värsked sõnumid Helsingist Põhjamaade suurimalt ärifoorumilt Nordic Business Forum ning räägib, mida põnevat ta sealt kuulis.
  Kuula intervjuud siit:
  Reedeses hommikuprogrammis võtsime koos Kaitseuuringute Keskuse teaduri ja kolumnisti Kalev Stoicescuga teemaks Türgi sõjalise suuroperatsiooni Süürias. Milline mõju on kuumal konfliktil maailma poliitikale ja majandusele? Mida peaks tegema Eesti?
  Kuula intervjuud siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.