Neeme Korv • 11. oktoober 2019 kell 7:01

Eesti puidutööstust mõjutab ka Iraani pankade valu

AS Thermory tegevjuht Johann Sulling avab kaarte Soome tegemiste osas.   Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio hommikuprogrammis käis külas AS Thermory tegevjuht Johann Sulling. Uurisime, milliseid perspektiive annab Eesti puidutööstusele enamusosaluse omandamine Jyväskyläs tegutsevas Soome puidufirmas Siparila.

Sulling räägib sellest, mida annaks soomlastelt õppida, kui palju sõltub ettevõte ekspordist ning muu hulgas ka sellest, kuidas mõjutab Iraani välispoliitika nende käekäiku.

Kuula intervjuud siit:

Reedeses hommikuprogrammis rääkisime Äripäeva börsitoimetuse ajakirjaniku Indrek Mäega, kes toob kuulajani värsked sõnumid Helsingist Põhjamaade suurimalt ärifoorumilt Nordic Business Forum ning räägib, mida põnevat ta sealt kuulis.

Kuula intervjuud siit:

Reedeses hommikuprogrammis võtsime koos Kaitseuuringute Keskuse teaduri ja kolumnisti Kalev Stoicescuga teemaks Türgi sõjalise suuroperatsiooni Süürias. Milline mõju on kuumal konfliktil maailma poliitikale ja majandusele? Mida peaks tegema Eesti?

Kuula intervjuud siit:

Hetkel kuum