Äripäev eetris: Brexiti leppe farss ja SEB koorib hoiustelt koort

Homme peaks selguma, kas brittide lahkumisleppe kiidavad Briti parlamendisaadikud heaks või mitte.  Foto: Andres Haabu

Nädalat kokkuvõtvas saates "Äripäev eetris" rääkisime nii paradigma muutustest panganduses kui ka sellest, kas nüüd koidab lõpuks Brexiti lõpplahendus.

Suurbritannia venima jäänud lahkumine tõotab edasi kesta, kuna Euroopa Komisjoni ja peaministri Boris Johnsoni valitsuse kompromiss seisab unionistide vastuseisu tõttu savijalgadel. Kas Suurbritannia kõlbab ikka Euroopa Liidu tollipiiri valvama? Otsisime vastust.

Nädala kaotajaks valisime aga suurhoiustajad ja omavalitsused, kes suurte summade pealt maksavad hoiustele peale. Veel kõnelesime sellest, kas Isamaa proovib Eesti Pangale päitseid pähe panna, kas taksoga sõitmine kõlbab ka valgekraedele ning kas rahapesu andmebüroo (RAB) tahab teha kõigist kinnisvaramaakleritest informaatorid.

Saates arutlesid teemade üle Äripäeva ajakirjanikud Allan Rajavee, Jaanus Vogelberg ja Kristjan Pruul.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum