Lauri Leet • 21. mai kell 11:00
Saated
Ainult tellijale

Kuidas nõukaaegseid kortermaju kiiremini korrastada

Mida tuleb kortermajade renoveerimisel silmas pidada? Sellest rääkisime saates "Särtsakas tulevik".  Foto: Raul Mee

Kas vanade kortermajade renoveerimiste senine tempo Eestis on olnud piisav? Milliste tehniliste, majanduslike ning korralduslike küsimustega on korteriühistud pidanud silmitsi seisma ning kuidas on korraldatud kortermajade toetuste süsteem?

Nendest teemadest räägivad saates "Särtsakas tulevik" majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo ning Tartu Energiaagentuuri ehitusinsener Kalle Virkus. Muu hulgas tutvustame ka juunis avanevat 2020. aasta KredExi vastavat taotlusvooru. Saadet juhib Lauri Leet.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum