23. veebruar 2016
Jaga lugu:

Gasell: Joogiekspert – usaldusväärne kohvipartner Teie ettevõttele

JOOGIEKSPERDI tööjanune kollektiiv  

Viis aastat tagasi Saaremaalt alguse saanud Joogiekspert OÜ on täna hinnatud kohviteenuse pakkuja ja kohvikaupluste pidaja kogu Eestis. Viimastel aastatel keskmiselt 50% aastas oma käivet kasvatanud ettevõtte omanikud plaanivad sama kasvutempot hoida ka edaspidi, sest asjatundlik kollektiiv ja klientide rahulolu ei anna põhjust selles kahelda.

„Kuna viis aastat tagasi ei olnud Saaremaal ettevõtete jaoks kohalikku kohviteenuse pakkujat, otsustasime selle niši täita. Saarel pakkusid teenust küll erinevad mandri ettevõtted, kuid kliendid ei olnud rahul nende järelteeninduse kvaliteediga,“ räägib Joogiekspert OÜ asutaja ja juhatuse liige TõnisJuulik ettevõtte sünnist.Edasine areng oli järjepidev ja optimaalselt kiire: juba aasta hiljem asutati kontor Tartus ning seejärel  jõuti koos sidusettevõttega CoffeeCup Tallinnasse. Alates 2013. aastast on ettevõttel esindus ka Pärnus ning kaks aastat tagasi saadi JURA espressomasinate ametlikuks hoolduspartneriks Lõuna-Eestis. Mullu laieneti veelgi ning avati kontor Rakveres.„Meie positsioneering on lihtne: pakume mõistliku hinna ja väga hea kvaliteediga kohviteenust ettevõtetele ja era­klientidele üle Eesti,“ selgitab Juulik, lisades, et inimeste kohvialased teadmised muutuvad aasta-aastalt paremaks ja nõutakse aina kõrgemat kvaliteeti. Samasugust trendi on tema sõnul märgata ka espressomasinate ostjate hulgas: „Kohv ei peaks olema hall ja hägune vesi, vaid aromaatne ja nauditav jook, mis muudab meeled erksamaks. Kohvimasinad on muutunud järjest moodsamaks oma kiiruse ja vaikuse, värviliste juhtekraanide ning seadistamisvõimalustega, võimaldades kodus või kontoris valmistada kohviku kvaliteediga kohvijooke.“

Tasub teadaTartuRiia 35, avatud E–R 9–17telefon: 742 2966e-post: info@joogiekspert.eeteeninduspiirkonnad: Tartu, Võru, Valga, Põlva, Jõgeva, PaideTallinnUus-Tatari 23telefon: 662 5511e-post: info@kohvikeskus.eeteeninduspiirkonnad: Tallinn,Harju, RaplaRakvereTallinna 16, Rakveretelefon: 322 3030e-post: virumaa@joogiekspert.eeteeninduspiirkonnad: Ida- ja Lääne-VirumaaPärnuRiia 39telefon: 5800 9475e-post: parnu@joogiekspert.eeteeninduspiirkonnad: Pärnu, Läänemaa, HiiumaaKuressaareUus 41telefon: 742       2966e-post: info@joogiekspert.eeteeninduspiirkond: Saaremaa

Kõige tähtsam on hea tulemus tassis

Aastal 2015 asutas Joogiekspert uue kaubamärgi Kohvikeskus all spetsialiseeritud kohvipoed Tallinnas, Tartus ja Rakveres. „Meie eesmärk on pakkuda väga head kohviteenust eratarbijale ja kuna koduste kohvimasinate ostmine liigub järjest rohkem spetsialiseeritud kohvipoodidesse, peab klient saama sealt masinate ja hea kohvi tegemise kohta asjatundlikku nõu ning pädevat järelteenindust. Koduse kohvimasina ostmine on investeering igapäevasesse kaaslasesse järgnevaks kuni 10 aastaks ning seetõttu soovitame pere tarbimisharjumusi arvestades leida kõige optimaalsem masin,“ märgib Juulik.Joogieksperdi juhtide sõnul on kõige tähtsam hea tulemus tassis. Selle saavutamine ei pruugi olla nii lihtne, kui esmapilgul paistab, kuna määravaks on paljud faktorid alates kohviautomaadist, selle seadistustest (optimaalne temperatuur, õiged kohvijookide retseptid, kohvi jahvatusaste, optimaalse karedusega vesi) ja õige sagedusega hooldusest – kogunenud kohvirasvad mõjutavad väga tugevalt maitset – kuni kohviubadeni. Muide, Eesti turul eelistatakse pehmema maitsega 100% araabika uba ning koostöös sidusettevõttega CoffeeCup toob Joogiekspert maale värske röstiga kohviube, mis baseeruvad enda koostatud retseptidel.„Koos tasemel, ühise eesmärgi nimel töötava meeskonnaga oleme rajanud optimaalse teenindusvõrgustiku, et teenindada operatiivselt kliente üle kogu Eesti,“ ütleb Juulik, lisades, et sel aastal on plaanis avada Kohvikeskuse pood Pärnus ja lähima paari aasta jooksul veel mõned kauplused väiksemates Eesti linnades.

JURA espressomasinate väljapanek Tartu Kohvikeskuses  
Jaga lugu:
Hetkel kuum