Gerli Ramler • 21. november kell 9:55
TOP
Ainult tellijale

Personalivahendajate TOP: oodata on turu korrastumist

Hansavest Tööjõud OÜ juhatuse liige Janek Sirg nimetab käesolevat aastat põnevaks, ent samas tunnistab, et rohke teadmatus segab otsuste tegemist.  Foto: Andras Kralla

Eelmine aasta kujunes personalivahendusfirmadele edukaks, sest paljud ettevõtted vajasid tööjõudu. Samas nii mõnigi eelmise aasta parim näeb nüüd keerulist aega, kirjutab Äripäeva teemaveeb Personaliuudised.

Personalivahendusfirmade TOPis esikoha saanud tööjõurendifirma Pelleton sõlmis mullu uusi lepinguid erinevate ettevõtetega, laiendades oma tegevusvaldkonda. Majandusaasta aruande kohaselt möödus aasta ettevõttele väga edukalt, teenides 1,48 miljoni euro suuruse müügitulu juures üle poole miljoni euro ärikasumit. Sõltumata koroonaviiruse kriisist ja keerulistest majandustingimustest on suudetud samas joones tegevust jätkata ka tänavu. Tänu oma kogemustele töötab Pelleton juhatuse liikme Dmitri Sizjakini sõnul katkestusteta ja loodab olla järgmisel aastal samuti edukas ja konkurentsivõimeline.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum