Äripäev • 17. veebruar 2017 kell 8:45

Gaselli TOP: 875 kiiresti kasvavat firmat

Edetabel reastab Eesti kõige kiiremini kasvavad ettevõtted.  Foto: Raul Mee

Värske Äripäeva Gaselli TOP reastab kõige kiiremini käivet ja kasumit kasvatavad ettevõtted.

Gasell on ettevõte, mis kasvatab kolme aasta jooksul käivet ja kasumit vähemalt 50% võrra. Nende näitajate järgi seati firmad kahte pingeritta (käibe kasvu TOP ja kasumi kasvu TOP). Koht nimetatud jaotustes andis vastava arvu punkte, mis summeeriti. Vähim punkte saanu võitis koondedetabeli.

Selliseid ettevõtteid oli perioodil 2013–2015, mida tänavune Gaselli TOP vaatleb, 875. Toome siin ära tänavuste gasellfirmade nimekirja. Allpool olevat loetelu saab saab sorteerida nii tähestikulise kui ka veergude väärtuste järgi.

Andmed kogus ja edetabeli koostas www.infopank.ee. Infopangast saab ka edetabelit koos kontaktandmetega osta.

Inspireerivad lood, kuidas gasellfirmad oma ettevõttele kiire hoo sisse saavad, saab lugeda www.aripaev.ee/gasell.

Hetkel kuum