• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mööblimaja teeb äriplaani

  Mööblimaja peadirektor Uno Kallas prognoosis käesoleva aasta käibeks 110,7 miljonit krooni ja kasumiks 3,7 miljonit krooni. Eelmisel aastal oli mööblimaja käive 104,7 miljonit krooni ja veel aasta varem 72,1 miljonit krooni.
  Kallas ütles mööblimaja järgmise aasta äriplaani kommenteerides, et peamine eesmärk on kõigi Eesti mööblifirmade toodangu müügilepanek. Samuti on kavas suurendada valgustite ja kodutehnika müügi osakaalu. Praegu on 80% mööblimajas müüdavast toodangust toodetud Eestis. Kallas lisas, et peale jaemüügi plaanib mööblimaja hakata tegelema mööbli hulgimüügiga.
  «Lähiajal on kavas alustada mööblimaja rekonstrueerimist ja müügipinna suurendamist ladude arvel,» lausus Kallas. Praegu on mööblimajas müügipinda 2600 ruutmeetrit, rekonstrueerimise käigus kavatsetakse seda suurendada 1560 ruutmeetri võrra.
  Mööblimaja soovib hakata tegelema ka Eestis toodetud mööbli turustamisega väljaspool Eestit, eeskätt endistes liiduvabariikides. Ukrainasse on müüdud Eesti mööblit miljoni krooni eest.
  «Me ootame, et Ukraina parlament ratifitseeriks Eesti-Ukraina vabakaubanduslepingu,» ütles Kallas. Ta lisas, et pärast seda suureneks Eestis toodetud mööbli turustamine Ukrainas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.