12. mai 1996 kell 22:00

Toiduainete hulgimüüjad värskendavad oma liitu

Viisu rääkis, et aastakoosolek otsustas selle aasta tööplaanides asetada prioriteet liidu laienemisele. «Idee kohaselt hakkab liit otsima kontakte ja liitumisvõimalusi nii jaemüüjate kui tööstuskaupade hulgimüüjatega,» selgitas Viisu. Ta täpsustas, et sellest ei tule aru saada kui liidu laienemisest, vaid tulevikus võib toidukaupade hulgimüüjate liit tegevuse lõpetada, selle asemel liitutakse firmade tasandil, tekib uus liit.

Toiduainete hulgimüüjate liidu aastakoosolekul valiti uus juhatus, kuhu kuuluvad nüüd Abe Rahvusvaheline AS, ETK Hulgi, Jungent, Smarten ja Valior Hulgi. Sel nädalal valitakse juhatuse esimees, praegune juhatuse esimees on Valior Hulgi juhatuse esimees Madis Ermo.

Toiduainete hulgimüüjate liit ühendab 16 firmat, kelle müügikäive (1995 1,7 mld kr) on üle kolmandiku Eesti toiduainete hulgimüügiturust.

Hetkel kuum