• Jaga lugu:

  Võlakirjadega kauplemine elavneb

  Esmaspäeval, 20. mail, registreeriti EVKs 16 erineva väärtpaberiga kokku 129 tehingut. Järelturu päevakäive oli 13 713 724,68 krooni.
  HFi võlakirjade käive oli eile 2,54 mln kr, moodustades sellega ligi viiendiku kogu järelturu käibest. Suurema osa käibest andsid neli tehingut HFi IV ja V seeriaga, mille käibed olid 1,29 mln ja 1,24 mln krooni.
  Paistab, et turg tervikuna on selleks korraks kõrgpunkti läbinud ja jääb saavutatud tasemele pidama või isegi langeb veidi.
  ÄP mõlemad indeksid langesid eile reedega võrreldes, üldindeks 3,86 punkti, 314,02 punktile ja pangasektori indeks 5,52 punkti, 351,25 punktile.
  Vaatamata indeksite langusele pole aktsiate üldine hinnatase tegelikult langenud.
  Suurimad langejad olid eile Eesti Näituste (-7,32%), Ühispanga (-7,15%), Hoiupanga (-3,76%) ja Tallinna Panga (-2,90%) aktsia.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.