14. august 1996 kell 22:00

Sotsiaalpanga maja müük lükkus edasi

Linnavolikogu pressinõunik Indrek Lindsalu ütles, et nimetatud komisjonid otsustasid veel kaaluda, kas maja müük on ikkagi linnale kasulik. 65% maja müügist laekuvast rahast läheb ju otse riigieelarvesse.

Müügikuulutuse ette valmistanud linnavaraameti varamüügi osakonna juhataja Anne Oad sõnas, et nende ettepanek oli välja kuulutada kirjalik enampakkumine. Ta ütles, et linnavaraamet on lasknud kõnealuse hoone küll ära hinnata, kuid keeldus samas konkreetset summat nimetamast.

Ühtaegu avaldas Oad arvamust, et miljonist dollarist ehk veidi alla 12 mln kroonist, mida on Tallinna Äripank juhatuse esimehe Sergei Semjonovi väitel nõus maja eest maksma, jääb väheseks.

Anne Oad lausus, et majaalusel krundil on õigusjärgsed omanikud, kaks Iisraelis elavat vanaprouat, kellele on otsustatud maksta kompensatsiooni.

Hetkel kuum