• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  «Kapital» alustab

  Uus saade koosneb päeva tähtsamatest majandusuudistest ja raha- ning väärtpaberikommentaarist, ütles ETV uudiste peatoimetaja Vallo Toomet. Iga päev leitakse Toometi sõnul üks majanduselu tippsündmus, mida eraldi analüüsitakse.
  «Kapital» on eetris äripäeviti, pärast «Aktuaalse kaamera» põhiuudiseid. Saate pikkus on umbes 7 minutit.
  «Uus saade peaks olema vajalik väikeinvestorile,» lausus Toomet. Tema sõnul ei paku saade sellist laia uudistevalikut nagu ajaleht Äripäev. Saate eesmärk on anda ülevaade ärimaailma tähtsamatest päevasündmustest, lausus Toomet.
  Varem RTV äriuudiste peatoimetajana töötanud Vallo Toometi sõnul sarnaneb uus saade oma põhimõtetelt nii TV3 äriuudiste kui ka paljude teiste klassikaliste majandusuudistega.
  Erinevalt TV3 äriuudistest läheb ETV majandussaade eetrisse otse, ütles saate üks tegijaid Tiina Joosu. Uudiseid loevad «Kapitalis» toimetajad ise, esimeses saates teeb seda Tiina Joosu. Veel osalevad saate tegemisel Liia Veskimäe, Rivo Saarna ja Jaanus Kosemaa.
  «Kapital» on üks muutustest, millega ETV uudistetoimetus tänavu välja tuleb.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Kruuda, Pärna ja Uibo kriminaalasi ärkas uuesti ellu
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.