10. september 1996 kell 22:00

«Kapital» alustab

Uus saade koosneb päeva tähtsamatest majandusuudistest ja raha- ning väärtpaberikommentaarist, ütles ETV uudiste peatoimetaja Vallo Toomet. Iga päev leitakse Toometi sõnul üks majanduselu tippsündmus, mida eraldi analüüsitakse.

«Kapital» on eetris äripäeviti, pärast «Aktuaalse kaamera» põhiuudiseid. Saate pikkus on umbes 7 minutit.

«Uus saade peaks olema vajalik väikeinvestorile,» lausus Toomet. Tema sõnul ei paku saade sellist laia uudistevalikut nagu ajaleht Äripäev. Saate eesmärk on anda ülevaade ärimaailma tähtsamatest päevasündmustest, lausus Toomet.

Varem RTV äriuudiste peatoimetajana töötanud Vallo Toometi sõnul sarnaneb uus saade oma põhimõtetelt nii TV3 äriuudiste kui ka paljude teiste klassikaliste majandusuudistega.

Erinevalt TV3 äriuudistest läheb ETV majandussaade eetrisse otse, ütles saate üks tegijaid Tiina Joosu. Uudiseid loevad «Kapitalis» toimetajad ise, esimeses saates teeb seda Tiina Joosu. Veel osalevad saate tegemisel Liia Veskimäe, Rivo Saarna ja Jaanus Kosemaa.

«Kapital» on üks muutustest, millega ETV uudistetoimetus tänavu välja tuleb.

Hetkel kuum