16. september 1996 kell 22:00

Odavaimad lennud Moskvasse toimuvad kolmel päeval nädalas

Äriklassi 4500--8800kroonise piletiga jõuab Moskvasse kõige kiiremini. Piletil puuduvad piirangud ning seda saab aasta jooksul muuta või tagasi müüa.

Odavaim 1695kroonine lennuvariant kehtib ainult Eesti elanikele ning pilet tuleb välja osta vähemalt kuu enne lendu. Minimaalselt tuleb kohal olla öö vastu pühapäeva. Muutused pole lubatud, pilet kehtib kuu.

Ka 3390kroonine Estonian Airi pilet kehtib vaid Eesti elanikele, ent selle võib välja osta vaid neli päeva enne lendu. Kuupäeva muutmine on lubatud, kohaloleku aeg pole oluline. Pilet kehtib kolm kuud.

180dollarise piletiga pole muutused lubatud, ettemaks on seitse päeva ning minimaalselt peab kohal viibima öö vastu pühapäeva. Pilet kehtib ühe kuu. 250dollarise piletiga tuleb olla Moskvas öö vastu pühapäeva. Muutused pole lubatud ning pilet kehtib kuu.

Enamikel lendudel saavad lapsed hinnasoodustust 50%, noored 25%. 1695kroonise pileti puhul on hinnasoodustus 33%. Ka rongis kehtivad lastele erihinnad.

Rongipileti hinnas vahet pole: tavalises rongis maksab kupeekoht ca 420 krooni, kiirrongis 470 krooni.

Hetkel kuum