• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuld 18 kuu madalaim

  Dollariga kaubeldi eile senituntud vahemikus 12,17--12,21 krooni, kusjuures trend oli päeva jooksul tõusu suunas.
  Soome mark ja Rootsi kroon lõpetasid eile täpselt samas kohas, kus päev varemgi. Üks FIM maksis õhtul 2,671 krooni, SEK 1,843 krooni. Mõlemad börsid tõusid eile päris kenasti, Helsingi oma 0,56%, 2186 punktini, Stockholm 0,86%, 2084 punktini. Ühispanga aktsia hind jäi Helsingis samaks, s.o 8,30 marga juurde, mis vastas 22,17 kroonile. Tehingute maht oli 11000 aktsiat.
  Rubla kurss Moskvas ei muutunud ja jäi 5407 rublale dollarist. Oksjonite mahud on viimasel ajal kokku kuivanud, nt eile 1,88 miljonit dollarit. See on umbes 100 korda vähem kui parematel aegadel kolm-neli aastat tagasi. Tänane ametlik kurss on 5412 RUR/USD.
  Eilne a.m kullafiksing Londonis võrdus 377,05 dollariga untsist, mis on madalaim seis alates 6. märtsist 1995. Tol ajal leidis samuti aset dollari järsk langus jeeni ja Saksa marga suhtes (alla 11 krooni).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Eelmise nädala börsilangus tõmbas Aasia turud kaasa
Aasia turud on eelmise nädala USA aktsiaindeksite kukkumise edasi kandnud alanud nädalasse. Siiski on USA aktsiafutuurid täna alustanud roheliselt ning ennustavad tõusupäeva börsidele.
Aasia turud on eelmise nädala USA aktsiaindeksite kukkumise edasi kandnud alanud nädalasse. Siiski on USA aktsiafutuurid täna alustanud roheliselt ning ennustavad tõusupäeva börsidele.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.