• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalevi aktsia Äripäeva indeksi koosseisu

  Äripäeva aktsiaindeksi hulka kuuluvad vähemalt saja miljoni krooni suuruse turuväärtusega (aktsia hind korrutatud aktsiate arvuga) ettevõtted, mille aktsiad on börsil või vabaturul aktiivselt kaubeldavad.
  Kalevi turuväärtus on praegu ligi 110 miljonit krooni ja viimastel päevadel on kondiitrivabriku aktsiatega sooritatud tehingute päevakäibed ulatunud üle miljoni krooni.
  Kalev on üheteistkümnes Äripäeva aktsiaindeksi koosseisu arvatud ettevõte.
  Kalevi aktsia jõudis Tallinna börsi vabaturule 13. augustil ja maksis siis 334 krooni, eilne börsi sulgemishind oli 435 krooni.
  Kolmapäeval hakkas Tallinna börsi ja vabaturu päevanoteeringuid ja Äripäeva aktsiaindeksit avaldama Rootsi juhtiv majandusväljaanne Dagens Industri. Lehe tehniline toimetaja Christer Hagen ütles, et huvi Eesti aktsiakursside vastu tingis soov luua lugejatele täiuslik pilt Põhjamaade aktsiaturgudest. Tema kinnitusel avaldab ajaleht Tallinna börsi noteeringuid iga päev, tuues välja ka kursi päevase muutuse.
  Tallinna börsi noteeringuid ja Äripäeva indeksit avaldab Dagens Industri välisbörside leheküljel.
  Äripäeva indeksit hakkas Äripäev avaldama 12. aprillil 1995. Algselt kuulusid indeksi koosseisu Tallinna kaubamaja ja Hansapanga aktsia. Indeks alustas sajalt punktilt, eile püstitas indeks uue rekordi, tõustes 323,14 punktini. Äripäeva indeks arvutatakse aktsiate sulgemishinna põhjal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.