24. oktoober 1996 kell 22:00

Kodustiil tekitab segadust

Eesti Ekspressi Kirjastuse ASi poolt välja antud uus sisustusajakiri Kodustiil tekitab segadust, kuna uut toodet seostatakse tuntud naisteajakirjaga Stiil.

Ajakirja Stiil väljaandva ASi Nord Trend omanik Pille Pihlamägi ütles, et Eesti Ekspressi Kirjastuse ASi uue väljaande nimi on segadusttekitavalt sarnane ASi Nord Trend naisteajakirja ning selle vahel sügisest ilmuma hakanud meesteajakirja nimega. Pihlamägi sõnas, et ajakirja Stiil omanikud ei saa keelata Eesti Ekspressi Kirjastusel kasutamast ajakirja nimes sõna «stiil», kuna üldkasutatavast sõnast koosnevale kaubamärgile ei anta ametlikult ainukasutaja õigust. «Meie käest on küsitud korduvalt, kas me oleme ajakirja Stiil Eesti Ekspressi Kirjastuse omanikele maha müünud,» kirjeldas Pihlamägi segadust. Samuti on tema sõnutsi levinud arvamus, et tegemist on ajakirja Stiil lisaväljaandega.

Oktoobris müügilettidele jõudnud sisustusajakirja Kodustiil peatoimetaja Leele Välja ütles, et sõna «stiil» on vaid osa ajakirja nimest. «Võtsime sellise nime, kuna see haakub ajakirja eesmärgiga propageerida stiilset elamist ja stiilseid sisutamisvõimalusi,» selgitas ta. ÄP

Hetkel kuum