• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETV vaidlustab TV3 reklaami õigsuse

  Televisioonilehes Nädal ilmunud reklaamis väidetakse, et TV3 vaatajad saavad päeva tippsündmustest teada pool tundi varem kui riigitelevisiooni vaatajad. TV3 viitab reklaamis nende kanalil kell 20.30 eetris olevale uudistesaatele, mida vastandatakse ETV AKga, mille algusaeg on 21.00. AK esimene uudistesaade on aga eetris iga päev kell 17.
  ETV programmidirektor Raul Rebane ütles, et riigitelevisioon on esitanud ringhäälingu nõukogule ettepaneku anda küsimus lahendada konkurentsiametile kui kõlvatu konkurentsi juhtum. «Meil on viis AK uudistesaadet päevas, neist üks vene keeles, ja nüüd tuleb TV3 väitma, et neilt saab vaataja värskemaid uudiseid kui meilt,» rääkis Rebane.
  TV3 programmidirektor Toomas Lepp tunnistas, et reklaami sisu pole õige. «See reklaam ei ole minu käest kunagi läbi käinud ja mul pole aimugi, kes selle teksti koostas,» väitis Lepp.
  Tema sõnul valmistab TV3 jaoks reklaame agentuur Zoom. «Võib-olla tulid nemad selle peale,» pakkus programmidirektor.
  Reklaamiagentuuri Zoom projektijuht Sirli Tarve ütles, et teksti TV3 reklaami jaoks mõtles välja küll Zoom, kuid seda tehti kooskõlastatult telekanaliga. «Pole mõeldav, et reklaamiagentuur teeb midagi oma suvast,» sõnas ta.
  Ringhäälingu nõukogu esimees Paul-Eerik Rummo ütles, et nõukogu ei ole veel jõudnud Eesti Televisiooni taotlust arutada ja seega ei ole tal seisukohta, kas edastada kaebus konkurentsiametile või mitte.
  Rummo lisas, et tõenäoliselt arutab ringhäälingu nõukogu ETV ettepanekut järgmisel ringhäälingu nõukogu istungil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.