• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tung väärtpaberialasele koolitusele on suur

  «See temaatika on väga huvitav ja aktuaalne,» kinnitas Eesti Krediidipanga direktor Ruslan Dontsov. «Et toimida professionaalselt praeguses olukorras, on vaja pidevalt oma teadmisi uuendada ja kaasajastada.»
  Ürituse ühe peakorraldaja, HP Arenduse ASi peamaakleri Margus Uudami sõnutsi oli eile kohal inimesi väga erinevatest regioonidest ja elualadelt -- väikeettevõtjatest kuni suurte infrastruktuuriettevõtete juhtideni välja.
  «Väärtpaberiturg on ala, millega niisama elus lihtsalt kokku ei satu,» lisas Uudam. «Samas on väärtpaberiturg ja börs arenenud väga kiiresti ja on viimane aeg astuda selle rongi peale ning saada teada, mida see endast kujutab.»
  «Meid huvitab eelkõige börsile tuleku mehhanism,» selgitas Ruslan Dontsov.
  Ta lisas, et Krediidipank on teinud otsuse, et järgmisel aastal pärast audiitorkontrolli tegemist üritatakse samuti oma aktsiatega hakata börsil kauplema.
  «Koolis seda ei õpetatud, kuid praegu iga järgmine seminar, milles osaleme, on huvitavam,» arvas Dontsov. «Alustasime A-st ja B-st ning nüüd oleme jõudnud vist tähestiku keskele.»
  Kõnealusel seminaril tutvustati Eesti ettevõtjatele väärtpaberiturgu -- selle osa majanduses ja selle turu eri lülisid. Ürituse käigus tutvustati ettevõtjatele investeerimisvõimalusi börsil ning samuti ettevõtete börsile toomise protsessi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.