• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ehitajad nõuavad uut konkurssi

  Viis ehitusfirmat nõuavad Tallinna psühhiaatriahaigla ravikorpuse renoveerimiskonkursi uuestikorraldamist, kuna varasem konkurss oli ebakorrektne, ütles ASi Feer arendusdirektor Priit Aer.
  Priit Aeru kinnitusel teevad Estcond-E, Irest Ehitus, Feer, Paide MEK ja Tallinna Restauraator sotsiaalministeeriumile ettepaneku määrata uue konkursi korraldajaks RASi Kommunaalprojekt asemel teine firma.
  11. oktoobril riigihangete ametis toiminud kohtumisel jõudsid pooled seisukohale, et haigla renoveerimiskonkursil rikuti riigihangete seadust osas, mis kohustab korraldajat teatama osalejatele võitnud pakkumusest. Samuti täheldati, et korraldajad ei saatnud pakkumuste avamise protokolli kolme tööpäeva jooksul avamisel mitteosalenud pakkujatele.
  Riigihangete ameti kohtumisel ei jõudnud osapooled kokkuleppele, kas seadust rikuti ka sellega, et võitjaks osutunud Limberg Grupi ASi ja ASi Inrestauraator ühine pakkumus oli üks kallimaid.
  Eriarvamusel oldi ka selles, kas pakkumuste avamisele järgnenud päeval võitnud pakkumuses tehtud parandus oli seadusevastane.
  Riigihangete ameti peadirektori Ülo Sarve sõnul ei tohi pakkuja pärast pakkumusümbrike avamist enam pakkumuse hinda muuta. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.