9. aprill 1997 kell 22:00

Estonian Airi kliendid saavad soodustusi auto rentimise puhul

«Kokkulepe Avisega on endises NSV Liidus esimene sarnane leping, mistõttu on meil ainulaadne võimalus pakkuda klientidele rendiauto üürimise võimalust Minskis, Moskvas või ka Vilniuses,» kinnitas Estonian Airi asepresident Toomas Leis.

Avise esindaja Eestis Urmas Isoki sõnul tähendab see klientidele rahalist ökonoomiat kuni 15 protsendi ulatuses.

«Analoogsed kokkupuuted on Avisel ka SASi, Maersk Airi, Lufthansa, Finnairi ja paljude teiste lennufirmadega,» lisas Isok. «Estonian Airi klientidele tähendab see mitmeid soodustusi, mis on seotud Estonian Airiga lendamisega, ning need laienevad ka kõigile sihtpunktidele, kuhu Maersk Air lendab.»

Toomas Leisi sõnul oli kõnealune lepe oluline ärireisijatele, kes juba täna kasutavad autorenti väga tihedalt.

«See kokkulepe annab lisaväärtust ka neile reisijatele, kellel on sihtkohtades rohkem sõitmist ning see võimaldab vältida kulukaid taksosõite,» lisas Leis. «See leping on üks tähtis osa kogu muutuvas Estonian Airi teenustepaketis.»

Urmas Isoki sõnul kasutavad eestlased juba väga tihedalt rendiauto üürimise võimalust välisreisidel.

«Täna välislähetuses olevatest Eesti klientidest kasutab autorendi teenuseid ligi 30 protsenti,» kinnitas Urmas Isok. «Potentsiaal võiks olla kuni 50 protsenti äriklientuurist, puhkeklientuuri puhul on see protsent väiksem. Tegemist ka sellise eksootilise teenusega, mis võimaldab testida uusi automudeleid, sest rendiautod on tavaliselt autofirmade uusimad mudelid.»

Hetkel kuum