9. aprill 1997 kell 22:00

Märtsis müüs enim toole Standard

- Märtsikuise töötoolide edetabeli liider Standard ootab aktiivset müüki aprillis-mais. Möödunud kuu suurimaid kliente oli Viru hotell, kuhu läksid küll peamiselt klienditoolid.

Rohkelt oli keskmisi, st ca poolemiljonilisi oste. Märkimisväärsete müüginumbrite taga on Standardi uuenenud müügistrateegia, kus endise suurettevõtte imago püütakse asendada kliendikeskse lähenemisega.

- Teisele kohale tulnud Vipexi töötoolide müük on võrreldes veebruarikuuga langenud enam kui 300 tooli võrra, kuna polnud väga suurt projekti. Vipexi suuremad kliendid olid märtsis Tallinna farmaatsiatehas, Eesti Raudtee ja Eesti Telefoni Keila filiaal.

- Kolmanda koha omanik Thulema peab eelmise kuu toolimüüki stabiilseks, toomata välja ühtki suurt klienti. Suure müüginumbri taga on reeglina laokaubana müüdavad toolid. Püsiklientuuri säilimist soodustab tehnohoole, mida firma toolidele teeb ka garantiiaja lõppedes.

- Uue liikmena on edetabelis firma Furniko, kes peab oma veebruarikuu müüki kesiseks. Veebruarikuu tulemus jääb alla jaanuari omale.

Ligi 150 tooli on müünud Tallinnas firma Furniko ise ja kolm tugevat edasimüüjat väljaspool pealinna. Samuti Furnikos on kõige enam müüdavad toolid laost kohe kättesaadavad.

- Soomes toodetavat Martela kaubamärki müüval Datelil oli märts positiivsete tulemustega kuu. Firma suuremad kliendid olid Ritabell ja EMOR.

Hetkel kuum