8. mai 1997 kell 22:00

Järjekindel Volvo

Munitsipaalettevõtte Valika lüpsmisega endale liignime Volvo teeninud keskerakondlasest abilinnapea Kalev Kallo pareerib südi järjekindlusega kõikvõimalikke tema pihta suunatud süüdistusi. Revisjonikomisjoni tõdemust, et Valika tekitas möödunud aasta esimesel poolaastal linnale suures ulatuses materiaalset kahju, tõlgendas Kallo mitte kahjuna, vaid saamata jäänud tuluna. Hoopis omapärane nägemus on mehel aga sellest, kuidas Valika tollasele transpordiameti juhatajale 400 000kroonise Volvo ostis. Kallo väitel ostnud Valika masina algul enda algatusel, märkas siis aga ootamatult, et ei vajagi sõidukit ja rentis selle (nullrendiga) transpordiametile. See, et rendileping enne masina soetamist sõlmiti, abilinnapead ei heiduta.

Volikogu opositsioon avaldas Kallole umbusaldust. Eelmise linnapea Lepiksoni hammas Volvo peale ei hakanud. Ka Ivi Eenmaa ei rutta seisukoha võtmisega, vaid leiab, et Valika-taoline monstrum tuleb üldse kaotada. Miks mitte koos Volvoga.

Hetkel kuum