• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leks muutub kontserniks

  Eile Riias pidulikult Läti kindlustusseltsi Saules Laiks ostmist tähistanud Leks Kindlustuse AS kujuneb hiljemalt sügisel kontserniks, ütles Leksi juhatuse esimees Raul Kastan.
  Kastani sõnul on Leks Grupi loomine tingitud eeskätt soovist vähendada juhtimiskulusid. «Täpselt sama teed läks äsja Eesti Kindlustus,» lisas ta.
  Kastan ütles, et koostöös lääne ekspertidega on ettevalmistamisel projekt, mille kohaselt hakkavad Leks Gruppi kuuluma tütarettevõtted Leks, Aval, Saules Laiks, tulevikus Lätis loodav elukindlustusselts ja mõned firmad, mis on kindlustusega seotud, kuid ise kindlustust ei müü. «Eelkõige peame silmas kahjukäsitlusseltsi loomist,» ütles Kastan. «Praegu käivad läbirääkimised nelja Eesti kindlustusseltsiga ja pole välistatud, et loome kahjukäsitlusfirma ühiselt.»
  Elukindlustusselts Lätis tuleb kõne alla aasta-paari pärast, teatas Kastan. Tema sõnul jälgib Leks esialgu Läti elukindlustusturgu ja seda puudutavat seadusandlust.
  «Leedu turule me lähiajal ei pürgi,» kinnitas Kastan. «Tahame enne kogeda, kuidas läheb Lätis. Esmane on seal eeskujuliku müügivõrgu loomine. Paraku on ilmnenud, et hea klienditeenindus ei ole Lätis üldiselt kombeks.» ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Kaarel Ots: Tallinna börsil seisab ees mitmekordne kasv
Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots teab kuupäeva ja kellaaja täpsusega, millal jõuab Tallinna Börsi indeks 10 000 punktini. Eilse seisuga on indeks 1953 punkti juures.
Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots teab kuupäeva ja kellaaja täpsusega, millal jõuab Tallinna Börsi indeks 10 000 punktini. Eilse seisuga on indeks 1953 punkti juures.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.