• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsihärjad ei saa hoogu kinni

  Ka reedel jätkus Tallinna väärtpaberibörsil kiire tõus. Erinevalt neljapäevasest kogu börsi hõlmanud tõusust koondus põhitähelepanu kolmele suurele -- Hansapangale, Hoiupangale ja Ühispangale. Viimane oli ka päeva aktiivseim ligi 30 miljoni krooniga. Ühispangaga kauplemist ilmestasid mitmed suurtehingud, mis viitavad võimalikule suurenenud huvile välisinvestorite seas. Enim, üle 5% tõusis Hoiupank. Peale pankade tõusis üle pika aja tugevalt (4,36%) ka Saku õlletehas. Senise languse põhjustasid investorite kahtlused Saku püsimajäämise suhtes, kuid muude näitajate järgi on Sakul mõningast tõusuruumi.
  Suuri kaotajaid ei olnud, vaid Estiko ja Tallinna kaubamaja langesid pärast neljapäevast kiiret tõusu. Lisanimekirja «tähed» Norma ja Rakvere lihakombinaat tegid taas head käivet, hinnatõus piirdus pealt kahe protsendiga.
  Pärast viimaseid üllatusi vaevalt keegi börsi edasise suuna eest pead pandib, ent ilmselt on esmaspäeval siiski oodata mõningast langust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Lääne-Viru suurpõllumehe seakasvatuse pankrotipessa jäi 1,22 miljonit eurot
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.