31. juuli 1997 kell 22:00

EMT leviala laienes Tõstamaale

Möödunud nädalal alustas tööd EMT GSM-tugijaam Tõstamaal. Samuti on laienenud GSMi ja NMT 450 leviala Audrusse. EMT peadirektori Tõnu Tee sõnul alustavad augusti esimesel poolel tööd tugijaamad Aravetel jaTüril, kuu teisel poolel liituvad võrku Vändra ja Selja. Seejärel on Rakvere--Paide--Pärnu maantee täielikult GSM-levialaga kaetud. EMT mobiilsidevõrkude teenuseid kasutab praegu üle 75 000 kliendi, kelle hulgas on GSM-mobiiltelefonide kasutajaid üle 56 000. BNS

Q GSMi leviala hõlmab Narva-Jõesuu Mobiilsideoperaatori ASi Ritabell Q GSM võrgu klientidel on alates eelmisest nädalast võimalus kasutada mobiiltelefoni Kirde-Eesti suvituspiirkonnas Narva-Jõesuus. Q GSMi teatel laieneb võrgu teeninduspiirkond augusti lõpuks ka Tallinna-lähedastes suvituspiirkondades, Tartumaal, Viljandis, saartel ja Lääne-Eestis. Q GSMi võrgule vajaliku tehnika tarnib Siemens. BNS

Eestlased eelistavad Nokiat ja Ericssoni Eestis on viimasel ajal kõige enam müüdud erinevat marki Nokia ja Ericssoni mobiiltelefone. ASis Esmofon ning Levi ja Kuto on enimmüüdud telefonid Nokia 1611 ja Ericsson 388. AS Telmar on kõige rohkem müünud Ericsson 688 ja Nokia erinevaid mudeleid. Esmofoni reklaamijuhi Meigo Pruudeli sõnul sõltub telefonide eelistus reklaamikampaaniatest. BNS

Hetkel kuum