• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT leviala laienes Tõstamaale

  Möödunud nädalal alustas tööd EMT GSM-tugijaam Tõstamaal. Samuti on laienenud GSMi ja NMT 450 leviala Audrusse. EMT peadirektori Tõnu Tee sõnul alustavad augusti esimesel poolel tööd tugijaamad Aravetel jaTüril, kuu teisel poolel liituvad võrku Vändra ja Selja. Seejärel on Rakvere--Paide--Pärnu maantee täielikult GSM-levialaga kaetud. EMT mobiilsidevõrkude teenuseid kasutab praegu üle 75 000 kliendi, kelle hulgas on GSM-mobiiltelefonide kasutajaid üle 56 000. BNS
  Q GSMi leviala hõlmab Narva-Jõesuu Mobiilsideoperaatori ASi Ritabell Q GSM võrgu klientidel on alates eelmisest nädalast võimalus kasutada mobiiltelefoni Kirde-Eesti suvituspiirkonnas Narva-Jõesuus. Q GSMi teatel laieneb võrgu teeninduspiirkond augusti lõpuks ka Tallinna-lähedastes suvituspiirkondades, Tartumaal, Viljandis, saartel ja Lääne-Eestis. Q GSMi võrgule vajaliku tehnika tarnib Siemens. BNS
  Eestlased eelistavad Nokiat ja Ericssoni Eestis on viimasel ajal kõige enam müüdud erinevat marki Nokia ja Ericssoni mobiiltelefone. ASis Esmofon ning Levi ja Kuto on enimmüüdud telefonid Nokia 1611 ja Ericsson 388. AS Telmar on kõige rohkem müünud Ericsson 688 ja Nokia erinevaid mudeleid. Esmofoni reklaamijuhi Meigo Pruudeli sõnul sõltub telefonide eelistus reklaamikampaaniatest. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.