• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT leviala laienes Tõstamaale

  Möödunud nädalal alustas tööd EMT GSM-tugijaam Tõstamaal. Samuti on laienenud GSMi ja NMT 450 leviala Audrusse. EMT peadirektori Tõnu Tee sõnul alustavad augusti esimesel poolel tööd tugijaamad Aravetel jaTüril, kuu teisel poolel liituvad võrku Vändra ja Selja. Seejärel on Rakvere--Paide--Pärnu maantee täielikult GSM-levialaga kaetud. EMT mobiilsidevõrkude teenuseid kasutab praegu üle 75 000 kliendi, kelle hulgas on GSM-mobiiltelefonide kasutajaid üle 56 000. BNS
  Q GSMi leviala hõlmab Narva-Jõesuu Mobiilsideoperaatori ASi Ritabell Q GSM võrgu klientidel on alates eelmisest nädalast võimalus kasutada mobiiltelefoni Kirde-Eesti suvituspiirkonnas Narva-Jõesuus. Q GSMi teatel laieneb võrgu teeninduspiirkond augusti lõpuks ka Tallinna-lähedastes suvituspiirkondades, Tartumaal, Viljandis, saartel ja Lääne-Eestis. Q GSMi võrgule vajaliku tehnika tarnib Siemens. BNS
  Eestlased eelistavad Nokiat ja Ericssoni Eestis on viimasel ajal kõige enam müüdud erinevat marki Nokia ja Ericssoni mobiiltelefone. ASis Esmofon ning Levi ja Kuto on enimmüüdud telefonid Nokia 1611 ja Ericsson 388. AS Telmar on kõige rohkem müünud Ericsson 688 ja Nokia erinevaid mudeleid. Esmofoni reklaamijuhi Meigo Pruudeli sõnul sõltub telefonide eelistus reklaamikampaaniatest. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.