5. august 1997 kell 22:00

Põhjamaa toodang edestab Itaaliat

Eestis eelistatakse tuntuid põhjamaades toodetud Orase (Soome) ja Gustavsbergi (Rootsi) veesegisteid odavamatele Itaalia segistitele.

Hea mainega Orase ja Gustavsbergi segisteid soovivad maale tuua paljud firmad. Vaatamata selle, et kõrvalolevast tabelist on mitmetel põhjustel puudu Onnineni (Oras), Fanaali (Oras ja Gustavsberg) ja FEBi (ei soovinud Orase, Gustavsbergi, Gugliemi, Bugnatese, Fardi 5,34 miljoni suurust kvartali kogumüüki avalikustada kaubamärkide kaupa) müügiandmed, on Oras ja Gustavsberg esimeses kvartalis enimmüüdud segistid.

Itaaliast, kus igas külas on vähemalt üks segisti-, plaadi- ja boileritehas, on iga maaletooja leidnud oma segistite tootja, keda Eestis esindada. Probleemid odavate Itaalia segistitega on aga kõigil samad. Raskusi on tarnete täitmisega. Sellel põhjusel on Vipex loobumas Godio segistite maaletoomisest ja on alustanud teise Itaalia segisti margi, Framo, müüki. ÄP

Hetkel kuum