• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Unibanka teatas võlakirjaemissioonist

  Riia börs jätkas eile oma viimastele päevadele iseloomulikku liikumist, kus aktsiate hinnad liiguvad suhteliselt elavas kauplemises vaikselt ülespoole. Riia börsi indeks kerkis neljapäevaga võrreldes 0,73%, 407,34 punktile. Börsi päevakäive oli 104 000 latti (2,6 mln kr).
  Turu tähelepanu koondus taas Unibanka aktsiale, mille hind kerkis elavas kauplemises (käive 57 000 latti) 5 santiimi, 3,70 latile. Huvi põhjustas turule jõudnud informatsioon Unibanka hiljutise 30 mln dollarise võlakirjaemissiooni kohta. Diilerite sõnul võib Unibanka aktsia selle uudise mõjul veelgi tõusta.
  Leedu blue chips aktsiad liikusid reedel vaikselt ülespoole, samal ajal kui A-nimekirja aktsiad tegid väikese languse. Litin-A indeks langes päevaga 0,88%, 1938,87 punktile. Börsi kogukäive oli 579 000 litti (2,15 mln kr).
  Juhtivad Venemaa aktsiad langesid reedel, aga diilerid ennustavad, et turg hakkab järgmisel nädalal rahunema. RTS-indeks langes reedel 2,45%, 525,25 punktile. Turu kogukäive oli korralik, ulatudes 101,4 mln dollarini. Diilerid nägid languse taga eeskätt NYSE neljapäevast kukkumist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.