25. august 1997 kell 22:00

Riias tuleb Balti rahanduskonverents

15.--17. oktoobrini toimub Riias III rahvusvaheline konverents ja mess «Baltimaade pangad ja finantsturg 97».

Erinevalt eelmistest on seekordne konverents peale Baltimaade pühendatud ka teistele üleminekumajandusega riikidele -- Venemaale, Poolale, T?ehhile, Slovakkiale, Ungarile ja teistele riikidele, kus on makroökonoomika stabiliseerimise osas edu saavutatud.

Konverentsi teema on «Kesk- ja Ida-Euroopa parim panganduse ja investeeringute kogemus».

Foorumil teevad ettekandeid Balti keskpankade juhid ja rahandusministrid, Vene, Poola, Ukraina ja Ungari rahandusminister, samuti mõnede teiste maade rahandusministrid. Konverentsile oodatakse osavõtjaid 20 riigist.

Ida-Euroopa suurima pangandus- ja finantskonverentsi korraldavad Läti rahandusministeerium, Läti, Leedu ja Eesti pangaliit, Riia börs, Läti Kommertskool. BNS

Hetkel kuum