24. september 1997 kell 22:00

Börsiuudised

- Harju Elekter. Vastavalt börsi noteerimiskomisjoni otsusele 23.09.97 on alates teisipäevast, 30.09.97, ASi Harju Elekter 1 800 000 aktsiat noteeritud Tallinna väärtpaberibörsi lisanimekirjas.

- Klasco. Leedu erastamisagentuur nimetas Klasco erastamiskonsultandi Saksa konsortsiumi Rogge Marine Consulting GmbH. Vastavasisuline leping kirjutatakse ilmselt alla järgmisel nädalal.

- Leedu Gaas. Leedu Gaasi uusemissiooni aktsiad lähevad müüki hinnaga 1,65 litti. Eilne turuhind oli aktsiatel 1,7 litti. Emissiooni maht on 66 miljonit litti ja pakkumine kuulutatakse välja ilmselt novembris.

- Ühisliising. Eesti Ühisliising ning temaga liitunud Põhjaliising teenisid kaheksa kuuga 13 miljonit krooni puhaskasumit. Ühisliisingu koondbilansi maht jõudis 1,21 miljardi kroonini.

- EVP. Esmaspäevase seisuga moodustas väljastatud EVP-jääk ligi 12,6 miljardit, sh kasutusarvetel ligi kuus miljardit EVPd. Depooarve jääk suurenes nädalaga 22,4 miljoni krooni võrra ning seal on hetkel 302,1 miljonit EVPd. Nädalaga on välja antud 21,8 miljonit ja kustutusarvetele kantud 29,2 miljonit EVPd.

- Rokiskio Suris. Leedu juhtiv piima- ja juustutootja Rokiskio Suris plaanib üle võtta Anyksciai piimakombinaadi Slave. Kavatsusest teatati pärast pankrotistunud ettevõtte hinna ligi neljakordset alandamist kolme järjestikuse oksjoni ebaõnnestumise järel. Rokiskis kontrollib enamikku Põhja-Leedu piimatööstustest.

- Kaija. Riia börsi põhinimekirjas kaubeldud Kaija kalakonservitehase kaheksa kuu kasum pärast makse oli 695 089 latti. Firma netokäive perioodi jooksul ulatus 9,34 miljoni latini

Hetkel kuum