30. oktoober 1997 kell 22:00

Börsiuudised

- Hansapank. Hansapanga juhatus on teinud panga finantsturgude osakonnale ülesandeks osta järelturult preemia reservfondist eraldatud 20 mln krooni suuruse summa eest Hansapanga aktsiaid töötajatele aastapreemia summade katteks. Ostetavate aktsiate lõplik kogus sõltub aktsia turuhinnast.

- Hoiupank. Hoiupanga Grupi üheksa kuu puhaskasum on 234,3 mln krooni, s.o üle 3 korra rohkem kui kogu eelmise aastaga kokku. Kolmandas kvartalis teenis Hoiupanga Grupp 101,5 mln krooni kasumit. Hoiupanga Grupi bilansimaht kasvas üheksa kuuga 1,75 korda 7,8350 mld kroonini.

- Leedu Kindlustus. Leedu Kindlustuse (Vilnius Draudiams) 9 kuu puhaskasum oli 6,863 miljonit litti. See on 33% vähem kui eelmise aasta sama perioodi jooksul. Kasumi vähenemise põhjustasid võlakirjade tulumäära langus ning kindlustusreservide tõstmine. Kogutud kindlustuspreemiad kasvasid 25% ehk 98,2 miljoni litini.Leedu Kindlustus on Leedu suurim kindlustusselts.

- AB Elukindlustus. Hansa Investments korraldab 10.--21. novembrini AB Elukindlustuse 250 000 aktsia emissiooni. Emissiooni käigus kasvab firma aktsiakapital 21 miljonilt 23,5 miljonile kroonile. Emissiooni hinnaks tuleb eeldatavasti 54 krooni. AB Elukindlustuse 9 kuu kasum oli 7,6 miljonit krooni ehk 99% tänavusest kasumiprognoosist.

- Ventspils Nafta. Järgmine Ventspils Nafta aktsiate avalik müük erastamisväärtpaberite eest võib toimuda detsembri lõpus või jaanuari alguses. Esimene avalik müük lõppeb täna ning selle käigus müüdi 5 miljonit aktsiat. Järgmise pakkumise käigus tuleks müüki üle 16 miljoni aktsia ehk 15,5% ettevõtte aktsiakapitalist.

Hetkel kuum