• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rautaruukki laiendab haaret

  Soome ehitusmaterjalifirma Rautaruukki on 1992. aastast peale tunginud Baltimaade ja Lääne-Venemaa turule, kus tema käive küünib juba 2,7 miljardi Eesti kroonini, ja see edu kannustab teda pürgima kaugemale Ida-Euroopasse.
  Et pääseda Balkani turule, on Rautaruukki asutanud Slovakkias Kosices terasefirmaga VSZ Ocel ühisfirma Rannila Kosice, mis hakkab valmistama profileeritud terastooteid. VSZ Ocel kuulub Slovakkia suurima ettevõtte VSZ kontserni koosseisu, mis on erastatud ja noteeritud Bratislava börsil.
  Ühisettevõtte tootmismahuks planeeritakse 50 000 tonni teraskatteid ja võimalikuks turupiirkonnaks peetakse peale Slovakkia veel Ungarit, Rumeeniat, Bulgaariat, Kreekat ja Türgit.
  Rautaruukki Pärnu tehas Rannila Profiil valmistab terasest seina- ja katusekattematerjale. KL
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.