• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Amserv Grupp läheb börsile

  Toyota ja Opeli toodangu müügiga tegelev AS Amserv Grupi nõukogu esimees Raivo Aavisto ütles, et vastavasisulise otsuse võttis ettevõtte nõukogu vastu eelmisel nädalal. Enne seda me veel kahtlesime, kas on mõistlik börsile minna, arvestades eriti praegust hinnalangust, lausus Aavisto.
  Kes saab Amserv Grupi börsileminekul firma usaldusisikuks, otsustab börsi noteerimiskomisjon. Ühe variandina võib Aavisto sõnul selleks saada Forekspank. Suvel toimunud Amserv Grupi emissiooni korraldas Hoiupanga Investeeringute AS.
  ASi Amserv Grupp juhatuse esimees Raivo Kütt ütles, et analüütikute hinnangul võiks ettevõtte aktsiate hinnaks kujuneda börsil 150--200 krooni. Sellise hinna on analüütikud välja pakkunud, arvestades ettevõtte käesoleva aasta tulemusi, lisas Kütt. Praegu müüakse 10kroonise nominaaliga Amserv Grupi aktsiat 108--118 krooniga.
  Praegu ainsa automüüjana Tallinna börsil oleva Nissani toodangu jaemüüja ASi Fakto üheksa kuu puhaskasum oli 3,9 mln ja käive 267,9 mln krooni. Fakto aktsia sulgus eile 18 krooni juures.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.