• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lühiuudised

  Janno Reiljaniga pole peaminister Mart Siimann kohtunudki, väitis valitsuse pressibüroo direktor Juhan Kivirähk reedel. Ta lükkas ümber uudise, nagu asuks Reiljan Ardo Hanssoni asemele peaministri nõunikuks.
  Janno Reiljan ütles, et talle ei ole keegi teinud ettepanekut asuda peaministri majandusnõunikuks. «Olin ise ka üllatunud, kui kuulsin seda uudist hommikul raadiost,» lisas ta. ÄP
  Tallinna linnavalitsus otsustas reedel, et järgmise aasta juulis ei kehtestata Tallinnas üheprotsendilist müügimaksu. Abilinnapea Ants Leemetsa sõnul ei olnud müügimaksu kehtestamise idee eesmärk omaette. Maksu kehtestamine oli seotud linna investeeringute katte leidmise vajadusega, ütles Leemets.
  Leemets lisas, et 1999. aastal tullakse müügimaksu kehtestamise juurde tagasi. ÄP
  Transpordimeeste käest väljalibisenud kirjastuse Eesti Raamat rahaseif purustas reedel Tallinnas Pärnu mnt 10 asuva eliitmaja trepi. Inimesed viga ei saanud, kuid suur raudseif tekitas treppi mitme meetri suuruse augu.
  Samas hoones draamateatri vastas asuvad Prantsusmaa ja Itaalia suursaadiku residents ning advokaadibüroo Raidla & Partnerid kontor, kuhu pääseb esialgu vaid kitsukese lifti abil, kuni ehitatakse ajutine puust trepp.
  Maja haldava ASi Elias direktor Indrek Ilomets ütles mõni tund pärast õnnetust, et kahju pole ekspertiis veel kindlaks teinud. «See on kõige ehtsam vastutustundetus,» süüdistas Ilomets kirjastust, kes valmistus majast välja kolima.
  Ilomets ütles, et ta ei kavatse kahju sisse nõuda Eesti Raamatult, sest maja on kindlustatud kindlustusseltsis Seesam. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Madara käive paisus viiendiku, kasum kasvas ja kasvueemärgid püsivad
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pandeemia pani Aldo Järvsoo keskeakriisi pausile: unustage ära, teen oma asja edasi
Värskes Äripäeva raadio saates "Läbilöök" on hinnatud Eesti moekunstnik ja ettevõtja Aldo Järvsoo, kelle viisid moeni juhuslikult võidetud konkursid keskkoolis. Ligi 30 aastat hiljem ehk vahetult enne koroonaviiruse saabumist aga plaanis Järvsoo suurt elumuutust, mis tähendanuks moekunstist loobumist. Pandeemia lükkas identiteedikriisi edasi.
Värskes Äripäeva raadio saates "Läbilöök" on hinnatud Eesti moekunstnik ja ettevõtja Aldo Järvsoo, kelle viisid moeni juhuslikult võidetud konkursid keskkoolis. Ligi 30 aastat hiljem ehk vahetult enne koroonaviiruse saabumist aga plaanis Järvsoo suurt elumuutust, mis tähendanuks moekunstist loobumist. Pandeemia lükkas identiteedikriisi edasi.
Hepsori juht: ostjad on hinnatõusu vastu võtnud
Hepsori juhi Henri Laksi sõnul on olukord selline, et üks silm nutab, nähes, mis maailmas toimub. Teine silm aga naerab selles mõttes, et juba töös olevad arendusprojektid on heas seisus.
Hepsori juhi Henri Laksi sõnul on olukord selline, et üks silm nutab, nähes, mis maailmas toimub. Teine silm aga naerab selles mõttes, et juba töös olevad arendusprojektid on heas seisus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.