• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs taas langusmeeleolus

  Langus Tallinna börsil sai eile uut hoogu. ÄP indeks kukkus päevaga 6,33% ja lõpetas börsi sulgemisel 701,15 punkti tasemel. Kauplemisaktiivsus oli keskpärane, registreeritud 663 tehingu kogukäive oli 73,27 mln kr.
  Eilse languse üheks mootoriks oli Äripäeva artikkel, kus paar mõjukat pankurit avaldasid arvamust, et Tallinna börs ei pruugi niipea kosuda. Börsi liikumine pandi paika esimese 15 kauplemisminuti jooksul, pärast lõunat hinnad stabiliseerusid.
  HF Kapitali maakler Kaur Elviste ütle eilset päeva BNSile kommenteerides, et eilse langusega läksid kaasa rohkem spekulandid, kes eeldasid, et turg teeb veelgi suurema kukkumise. See lubab loota, et täna liigub turg tõusu suunas. Tõusu hetkel keegi ennustada siiki ei julge, kuid loodetakse siiski hindade languse peatumist.
  Küllaltki elav ja selgesuunaline oli eile kauplemine pangasektori aktsiatega. Pangasektori aktsiate käive andis ca 90% börsisüsteemi kogukäibest. Aktsiate hinnamuutused jäid suurematel pankadel -5,22% (Forekspank) ja -11,11% (Hoiupank) vahele. EVEA Panga aktsia tegi päevaga 7,14protsendise tõusu ja lõpetas börsi sulgemisel 15 kr tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.