• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Raske on üht teisele eelistada -- igal autol on omad head ja vead

  Nissan Almera 1,4i LX
  - Almera tundus vedrustuselt pehme, aga see võis olla tingitud sellest, et erinevalt konkureerinud uhiuutest autodest oli tal 50 000 km läbisõitu.
  Pimedas sõites oli Almera parim -- tal on väga head esituled. Ainus auto neljast, mille esituledel ka kojamehed olid, need õigustasid end täielikult. Võib-olla on see minu kasvust tingitud, aga tundus, et Almera rool asub pisut liiga kõrgel. Seetõttu ei olnud nähtavus kuigi hea.
  Peugeot 306 XN 1,4i
  - Kiita tuleb pidurit, mis oli konkurentide omast tunduvalt efektiivsem. Vedrustus jättis esialgu pisut ebaleva mulje, seda oma konstruktsiooni tõttu. Nimelt kinnitub tagasild kere külge läbi kummipukside, mis tekitab kurvides ülejuhitavuse tunde. See on aga rohkem harjumise küsimus. Rool istus väga hästi kätte ja sõidutunne oli hea. Head muljet rikkus 1500 km järel juhtunud intsident, kui tuli lahti käiguvahetusmehhanismi hoovastik. Testi lõpus vilkus ka turvapadja signaallamp. Uuel autol oli pisut ootamatu selliseid vigu kohata, aga ehk oli tegu juhuslike vigadega.Toyota Corolla 1,3i Linea Vega
  - Corolla salong on meeldivalt lahe ja avar. Kui kritiseerida, siis seda, et esiistme reguleeritavus pikisuunas jääb teistele alla. Varustus avaldab muljet -- ABS, kaks turvapatja standardvarustuses -- tuleb arvestada, et tegu oli uusima mudeliga. Autos on meeldivalt palju panipaiku. Ehkki mootor on töömahult neljast pisim, on auto kiirusomadused igati tasemel. Corolla näib konkurentidega võrreldes kõige vaiksem. Möödasõitudel tundus, et IV käiguga jätab soovida kiirendus.Honda Civic
  - Civicu mootor on sportlikult erk, auto kiirendus väga hea. Slaalomirada näitas, et kiiresti manööverdamine on raske -- rool tahab rohkem kruttimist kui konkurentidel (sama kogesin kevadel Leedus toimunud vigursõiduvõistlustel -- T.O- ). Civicu latern jätab küll ilusa mulje, aga valgustab paraku kehvalt. Pagasiruumi kinni tõmbamine oli poriseid ilmasid arvestades ebamugav, sest polnud, kust luuki haarata. Ebapiisav on tagaklaasi kojamehe suurus -- liiga suur pind jääb puhastamata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Portaalides käib kinnisvara soodusmüük. "Agressiivne hinnatõus on möödas." Müüjate turust on saamas ostjate turg.
Kinnisvaraportaalides on korterid saanud külge soodsamad hinnasildid ja müüki paisatakse järjest rohkem kinnisvara, kuid eksperdid suhtuvad sellesse stoilise rahuga.
Kinnisvaraportaalides on korterid saanud külge soodsamad hinnasildid ja müüki paisatakse järjest rohkem kinnisvara, kuid eksperdid suhtuvad sellesse stoilise rahuga.
Ärikutse: hakkame end sättima – unistuste saarele
Kui praegu teab Eestit 8 protsenti jaapanlastest, siis pärast Osaka maailmanäitust võiks neid olla viiendik, kirjutab Eesti Tokyo saatkonna äri- ja investeeringute nõunik Oliver Ait.
Kui praegu teab Eestit 8 protsenti jaapanlastest, siis pärast Osaka maailmanäitust võiks neid olla viiendik, kirjutab Eesti Tokyo saatkonna äri- ja investeeringute nõunik Oliver Ait.
Täna algas DelfinGroupi suuromanike aktsiate müük
Tänasest saavad investorid Nasdaq Riga börsil teha ostupakkumisi neile DelfinGroupi aktsiaile, mida kaks suuromanikku müüvad.
Tänasest saavad investorid Nasdaq Riga börsil teha ostupakkumisi neile DelfinGroupi aktsiaile, mida kaks suuromanikku müüvad.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Raadiohitid: vihjed kasvusektoritele ja hinnalangusele uusarendustes
Kust võiks investorid leida praegusel ajal kasvu, mis viitab peidetud hinnalangusele uusarenduste turul ja kuidas elada üle langusperiood ehituses – need olid sel nädalal raadiokuulajate põletavamad küsimused, millele saadetest vastust otsiti.
Kust võiks investorid leida praegusel ajal kasvu, mis viitab peidetud hinnalangusele uusarenduste turul ja kuidas elada üle langusperiood ehituses – need olid sel nädalal raadiokuulajate põletavamad küsimused, millele saadetest vastust otsiti.
Azovstali omanik plaanib Euroopasse terasetehast
Uudistest kõigile tuntuks saanud Azostali tehase omanikfirma Metinvest tahab rajada Euroopasse Ukraina rauamaagi töötlemise tehase.
Uudistest kõigile tuntuks saanud Azostali tehase omanikfirma Metinvest tahab rajada Euroopasse Ukraina rauamaagi töötlemise tehase.
Taani: Nord Stream 2 gaasitoru lekib ohtlikult
Taani energiajärelvalve teatel lekib Läänemere põhjas olev gaasitoru Nord Stream 2 ohtlikult; lekke kohas on välja kuulutatud meresõidu keelutsoon.
Taani energiajärelvalve teatel lekib Läänemere põhjas olev gaasitoru Nord Stream 2 ohtlikult; lekke kohas on välja kuulutatud meresõidu keelutsoon.
Raadiohommikus: Kas kallis energia röövib teatrite ja majutusasutuste kliendid?
Samal ajal kui meelelahutus- ja majutusasutused otsivad lahendusi järsult kerkinud energiakulude katteks, ähvardab kiire hinnatõus viia neilt kliendid.
Samal ajal kui meelelahutus- ja majutusasutused otsivad lahendusi järsult kerkinud energiakulude katteks, ähvardab kiire hinnatõus viia neilt kliendid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.