• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suuremad kindlustusseltsid ei kannatanud

  Suuremate kindlustusseltside kasum börsilanguse tõttu oluliselt ei kannatanud, kuid liisingutegevuse taandumise tulemusena väheneb autokindlustuse müük.
  Eesti Kindlustuse finantsdirektor Toomas Kilumets ütles, et vaatamata börsil toimunud hinnalangusele täidab selts aasta kasumiprognoosi.
  «Oleme investeerinud fondide osakutesse ja kuna fondid on investeerinud aktsiatesse, oleme ka kulusid kandnud,» sõnas Kilumets.
  Kilumets ütles, et kindlustusseaduses on täpselt ette nähtud, kui palju võib investeerida aktsiatesse, võlakirjadesse ning kinnisvarasse. «Seega ei saanud me põhimõtteliselt üle investeerida,» ütles ta.
  Nordika Kindlustuse juhatuse liige Jaanus Reisner ütles, et Tallinna börsil novembris toimunud aktsiahindade langus mõjutab kindlustusseltsi tegevust niipalju, kui palju langus mõjutab üldist majanduskeskkonna arengut.
  Liisinguintresside tõustes on vähenenud autode liisimine ning selle tulemusena väheneb kaskokindlustus, selgitas Reisner.
  Reisneri sõnul pole Nordika kohaliku hinnaralliga kaasas käinud ning Nordika majandustulemusi pole langus mõjutanud.
  Leks Kindlustuse rahandusdirektor Arne Orav ütles, et börsile on Leks investeerinud suhteliselt vähe. Selts on investeerinud oma Läti tütarfirma arengusse ning kinnisvarasse, sõnas ta. Tema sõnul kipub Leks Kindlustuse investeeringutulu jääma algul planeeritud tasemele. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
SAF Tehnika maksab kolm korda suuremat dividendi
Riia börsil noteeritud Läti elektroonikafirma SAF Tehnika otsustas maksta dividende 2020./2021. majandusaasta eest 0,67 eurot aktsia kohta.
Riia börsil noteeritud Läti elektroonikafirma SAF Tehnika otsustas maksta dividende 2020./2021. majandusaasta eest 0,67 eurot aktsia kohta.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.