• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aastalõpupakette Prahasse pakutakse üllatavalt vähe

  Vaadeldes aastalõpu puhkusevõimalusi Euroopa suurlinnades, tundub Praha teiste metropolide kõrval tänavu justkui tagaplaanile jäänuna. Aastavahetusereisi Prahasse reklaamib vaid kolm reisibürood.
  Iseseisvalt reisijale teadmiseks, et lennupilet Tallinnast Prahasse ja tagasi maksab vähemalt 4900 krooni (lisaks lennujaamamaks ca 150 krooni), sõltuvalt lennukompaniist, kuupäevadest ja tingimustest. T?ehhi lennukompanii edasi-tagasi pilet alates Helsingist maksab vähemalt 3900 krooni, millele tuleb lisada Soome sõidu kulud. Majutus Praha noortehotelli kahekohalises toas maksab alates ca 250 kroonist.
  Ellenringi 2490kroonine pakett hõlmab ajavahemikku 28. detsember--2. jaanuar. Hinnas sisaldub bussiteenus ja majutus hotellis. Pakett ei sisalda toidukordi.
  Pikaaegse T?ehhi-kogemusega Kadaka Reiside aastavahetusreis toimub samas ajavahemikus (28. detsember--2. jaanuar), kuid maksab 2100 krooni. Selle summa eest on reisijale ette nähtud majutus mugavas hotellis kahestes tubades, ekskursiooniprogramm Prahas, degustatsioon õlletehases, aastavahetus restoranis koos õhtusöögiga.
  Cassandra reis kestab 27. detsembrist 2. jaanuarini ja maksab 3150 krooni. Selle eest on tagatud buss, majutus hotellis koos hommikusöögiga, ekskursioonid ja aastavahetusepidu koos söögi, joogi ja muusikaga.
  Reisi ettevalmistust abistav teave Internetis:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.