• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Levicom Interneti-firma ainuomanikuks

  Septembris loodud ASi Netexpress osalus jagunes seni Levicomi ja Baltic Computer Systemsi (BCS) vahel võrdselt. Netexpressi aktsiakapitali nimiväärtus on 100 000 krooni, poolte aktsiate ostuhinnaks kujuneb Levicomi projektijuhi esimehe Peep Põldsammi sõnul orienteeruvalt 500 000 krooni.
  BCSi peadirektor Ants Sild ei soovinud aktsiate müüki kommenteerida enne tehingu sõlmimist. «Võin vaid öelda, et käivad läbirääkimised,» lausus Sild. «Ma ei saa sada protsenti väita, et need lõpevad edukalt.»
  Levicomi pressiesindaja Gunnar Paal kinnitas, et aktsiate müügilepingule peaks alla kirjutatama täna.
  Põldsamm selgitas, et kuna arvutifirmad pakuvad Internetti sissehelistamist arvutite lisaväärtust loova teenusena, siis mingi klientide arvu juures pole arvutifirmal enam mõtet sellega tegelda.
  Põldsammi sõnul kavatseb Levicom ühendada Netexpressi varem soetatud ASiga Meediamaa, mille järel pakub firma kõiki Interneti- teenuseid. Meediamaa põhitegevus on multimeediatoodete, sh otsinguaparaatide ja Interneti kodulehekülgede valmistamine.
  Interneti sissehelistamisteenuse osas on aktsiaseltsidest Netexpress ja Meediamaa loodav firma 600 kliendiga Eestis suuruselt kolmas, sõnas Põldsamm. Tema andmetel on selle teenuse suurim pakkuja AS Microlink Online, kellel on kuni 2500 klienti, ASil Eesti Telefon on kuni 1300 klienti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.