Telekommunikatsiooniteenuste valik laienes

05. märts 1998, 00:00

Kui aastalõpp oli telekomunikatsiooni valdkonnas tormiline, siis pärast aasta alguse vaikust oli veebruar taas sündmusterohke.

Baltcom Eesti tõi veebruari algul turule uue teenuse -- kuumaksuta peileri nimega UFO. Teenus on mugav, sest osta tuleb vaid peiler,kõik teate edastamisega seotud kulud tuleb tasuda teate saatjal. Mugav ja tõhus kasutajale, kellel ei ole veel piisavalt võimalusi või põhjust, et osta endale mobiiltelefon.

Q GSM alustas ettemakstud GSMikaardi ehk Q-kõnekaardi müüki. Q-kõnekaardi põhimõte on, et klient ei pea sõlmima operaatorfirmaga liitumislepingut ega saa iga kuu arvet, vaid maksab kõneaja eest ette. Kahtlemata mugav toode, võimaldades kiiret ja lihtsat liitumist, ning see peaks õpetama ka paadunud lobasuudele rahalugemist.

Ka Eesti Mobiiltelefon pakub firmadele mitmeid uudseid teenuseid, olulisem on EMT roaming'ulepe Ukraina GSMi operaatori UMCga. UMC levi katab hetkel Kiievi, Odessa ja Dnepropetrovski. Riik tõhustab järelevalvet

12. veebruaril andis AS Silberauto riigi elekterside inspektsioonile üle uue mõõteauto. Auto maksab umbes 2 miljonit krooni, millest mõõteseadmed moodustavad ligi kolmandiku. Elekterside inspektsiooni peadirektori Jüri Jõemaa väitel on auto varustatud maailmatasemel aparatuuriga. Jõemaa sõnul on kavas elekterside inspektsioonile hankida veel neli-viis sarnast mõõteautot, et tõhustada järelevalve operatiivsust.

Teede- ja sideminister Raivo Vare ütles auto üleandmisel, et riik plaanib lähema nelja-viie aasta jooksul investeerida telekommunikatsiooni sektori tehnilise kontrolli seadmetesse 111--117 mln krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing