Lauaarvuti võimalused on nüüd peo peal

11. märts 1998, 00:00

protsessor 75 MHz RISC
operatiivmälu 16 MB, laiendatav
püsimälu 10 MB, laiendatav
ekraan 640x240 punkti, 256 värvi, puutetundlik
helisalvestuse maht 1 tund kõnet 1 MB mälu kohta
operatsioonisüsteem Microsoft Windows CE 2,0
sisend-väljundseadmed RS-232, infrapunaport, PC Card
mõõtmed 19,8x10,4x3,6 cm
kaal 586 g koos patareidega
orienteeruv hind 15 940 kr
allikad CHS Eesti, Hewlett Packard Company

Veebruaris edukalt Eesti turule jõudnud pihuarvuti Hewlett Packardilt on kiiresti läbi löönud Eesti edukate ja kiirete seas: see on üks esimesi pihuarvuteid siin, mida saab kasutada samaväärselt süle- või lauaarvutitega, jooksutada Windows-keskkonna programme ja teha peaaegu kõike seda, mida tehakse tavaliste PC-tüüpi personaalarvutitega.

Pihuarvuti on värvilise vedelkristallekraaniga ja tema töökeskkonnaks on Windowsi vähendatud versioon sülearvutitele Windows CE. Kuigi arvuti mahub põuetaskusse, saab teda VGA-kaardiga ühendada esitlusvahendite või suure monitoriga ja korraldada korralikke presentatsioone. PC-kaardi pessa on võimalik ühendada modem, võrguadapter või täiendav mälukaart. Sisseehitatud digitaalne diktofon tagab andmetihendusega mälusäästliku helisalvestuse. Taskuarvutis on kasutatavad tavalisest Windowsist tuntud «kõhnemad» variandid Microsofti kontoriprogrammidest: Pocket Outlook sisaldab personaalset ajaplaneerijat, Pocket Powerpoint võimaldab koostada esitlusi ja Pocket Internet Explorer surfab Internetis ka freimidega lehekülgedel. Rääkimata tasku-Excelist ja tasku-Wordist, milles tehtud tekste saab vabalt elektronkirja või faksina igale poole saata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing