Kaubamaja hõivab turu

20. mai 1998, 00:00

Tallinna Kaubamaja finantsdirektor Urmo Vallner ütles, et ettevõte plaanib aastaks 2001 jõuda 3,5 mld kr brutokäibeni. Vallner märkis, et prognoos on koostatud üsna konservatiivselt, arvestamata turukaubanduse legaliseerumist.

Tallinna Kaubamaja tütarfirma ASi A-Selver juhatuse liige Tiit Reha ütles, et Tallinna Kaubamaja suurimaks kasvuallikaks saab Selveri kaubamärgi all toimiv kauplusekett. Tallinnast väljuvate maanteede äärde plaanitakse ehitada viis selvehalli, kus peale toidu müüakse ka kodu- ja riidekaupu.

Reha märkis, et plaanide elluviimine saab alguse selvehalli tüüpi kaupluse avamisega Kadaka teel.

Reha sõnul ei ole Tallinna Kaubamaja keti loomisega hiljaks jäänud, kuna kaubamajade ja Maksimarketi vahel on turul tühja maad.

Tallinna Kaubamaja soovib laiendada oma peahoone müügipinda kuni 5000 m², luues sinna kodumaailma ja suurendades valikut. Tuleval aastal plaanitakse Tartu kaubamajas 2000 m² täiendavat väljaehitust, millele annab aluse eelleping Tartu tarbijate kooperatiiviga.

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Peeter Tohver ütles, et ettevõttel pole veel konkreetseid plaane laieneda teistesse Eesti linnadesse, kuid turu puudust pole karta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing