• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamaja hõivab turu

  Tallinna Kaubamaja finantsdirektor Urmo Vallner ütles, et ettevõte plaanib aastaks 2001 jõuda 3,5 mld kr brutokäibeni. Vallner märkis, et prognoos on koostatud üsna konservatiivselt, arvestamata turukaubanduse legaliseerumist.
  Tallinna Kaubamaja tütarfirma ASi A-Selver juhatuse liige Tiit Reha ütles, et Tallinna Kaubamaja suurimaks kasvuallikaks saab Selveri kaubamärgi all toimiv kauplusekett. Tallinnast väljuvate maanteede äärde plaanitakse ehitada viis selvehalli, kus peale toidu müüakse ka kodu- ja riidekaupu.
  Reha märkis, et plaanide elluviimine saab alguse selvehalli tüüpi kaupluse avamisega Kadaka teel.
  Reha sõnul ei ole Tallinna Kaubamaja keti loomisega hiljaks jäänud, kuna kaubamajade ja Maksimarketi vahel on turul tühja maad.
  Tallinna Kaubamaja soovib laiendada oma peahoone müügipinda kuni 5000 m², luues sinna kodumaailma ja suurendades valikut. Tuleval aastal plaanitakse Tartu kaubamajas 2000 m² täiendavat väljaehitust, millele annab aluse eelleping Tartu tarbijate kooperatiiviga.
  Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Peeter Tohver ütles, et ettevõttel pole veel konkreetseid plaane laieneda teistesse Eesti linnadesse, kuid turu puudust pole karta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.