• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu Piima hoonest saab Meiereide peakorter

  ASi Ühinenud Meiereid juhatuse esimees Aivar Pärgmäe ei nõustunud maja ostusummat avalikustama, öeldes vaid, et Ühinenud Meiereid maksis hoone eest miljoneid kroone. Hoone hind vastab turuhinnale, ütles Pärgmäe.
  Tartu ehitusfirmade andmeil maksab ruutmeetri kontoripinna renoveerimine Tartus 7000--11 000 krooni, seega maksaks 5000ruutmeetrise Ühinenud Meiereide uue peahoone renoveerimine vähemalt 35 miljonit krooni.
  Praegu asub Ühinenud Meiereide peakontor Tartu äärelinnas Nisu tänaval ühes ridaelamuboksis.
  Ühinenud Meiereid kavatseb endise piimakombinaadi hoonetesse ehitada logistikakeskuse ja laudatarvikuid müüva kaupluse.
  Tootmise taastamine Tartus on Pärgmäe sõnul veel küsitav, sest tootmisvõimsusi on Eestis praegu piisavalt. Tartu kombinaat on väga halvas olukorras ja selle taastamine läheks maksma vähemalt 200 miljonit krooni.
  Tartu Piim lõpetas tootmise ja pankrotistus aasta tagasi. Viimased paar kuud enne pankrotistumist valmistas kombinaat teenustööna Tallinna piimatööstusele kilepiima ja hapukoort.
  Võlanõudeid Tartu Piima vastu on esitatud ligi 50 miljoni krooni eest, millest maksuameti nõue moodustab 27,5 miljonit krooni.
  Ühinenud Meiereid ostis osa Tartu Piima Tartus asuvast hoonetekompleksist eelmise aasta suvel 6,5 miljoni krooni eest.
  Viimati ostis Ühinenud Meiereid Tartu Piima Rannu juustutsehhi 15,5 miljoni krooni eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.