• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ssang Yongi autode müük jätkub

  Septembris alustab Daewoo sõidukeid tarniv AS Pleione Korea maasturite Ssang Yong taasmüüki.
  Eile lõppes Ssang Yong maasturite Balti diileri Inchape Motors Finland OY müügileping Daewoo Motor Corpiga, uueks Korea autode maaletoojaks saab AS Pleione.
  Diilerlepingule kirjutati Lõuna-Koreas alla 21. juunil. Eelmisel aastal müüdi 53 protsenti Ssang Yongi maastureid tootvast ettevõttest Daewoo Motor Corporationile.
  ASi Pleione juhatuse esimehe Endrik Rauni sõnul hakatakse esialgu müüma kahte Ssang Yongi mudelit Musso ja Korando. Uute autode esitlus peaks olema septembris, kohe pärast presentatsiooni algab ka müük, sõnas Raun.
  Aasta lõpuks loodame maha müüa 40 maasturit, ütles Raun. Tema sõnul tagavad koostöö Korea EMIX-pangaga ja Hansaliisinguga ka soodsad liisingutingimused, lõppintressiks peaks jääma 12 protsenti.
  Endise Ssang Yongi maasturite müüja Esma Auto tegevdirektor Ralf Õng lausus, et tema hinnangul 40 Korea maastikuautot ASil Pleione sel aastal müüa ei õnnestu. Minu teada müüvad nad praegu kuu jooksul kümme Daewood, sama palju maastureid ei osta keegi, märkis ta. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.