Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TV1 kuulub endiselt Sõnajalgadele

  Guido Gritsenko ütleb, et TV1 rahastamine on suures osas Tallinna Panga projekt ning et Ühispangana jätkanud liitpank pidi ka TV1st kui laenukliendist endale selge pildi looma. Gritsenko kui Ühispanga esindaja arvamine Eesti Sõltumatu Televisiooni ASi nõukogusse ei tähenda sugugi seda, et pank tahab hakata telekanalit üle võtma.
  Kuigi kõik aktsiad on juba käesoleva aasta algusest 5 miljoni kroonise laenu katteks pangale panditud, ei ole Ühispangal neid kavas pandiesemena realiseerida, kinnitab Gritsenko. Muidugi kui ei tule nii head pakkumist, millest on raske loobuda, tõdeb ta siiski. Tänasest asetleidvad muudatused TV1 tegevjuhtkonnas on Sõnajalgade initsiatiiv.
  Oleg Sõnajalg räägib, et esimene pakkumine tehti Vallo Toometile juba läinud aasta oktoobris, kuid siis terendasid tema ees muud perspektiivid. Tõsi, ka meie telekanal polnud tookord veel nii atraktiivne, tunnistab ta, viidates asjaolule, et TV1 vaadatavus on viimaste küsitluste andmeil kasvanud 8,8 protsendini.
  TV1 uus programmidirektor Raul Rebane on juba Toometi valitud. Väidetavalt jääb tööle edasi, kuid uute funktsioonidega ka siiani programmidirektorina tegutsenud Jüri Pihel. Koos Rebasega on Toometi ettepanekul kinnitatud juhatuse liikmeks ka senine TV1 kommertsdirektor Rait Killandi. TV1 nõukogu on Toometile kui juhatuse esimehele andnud volitused teha ulatuslikke muudatusi nii tegijate ringis kui ka teleprogrammi sisus ja ülesehituses.
  Oleg ja Andres Sõnajalg jäävad tegutsema Eesti Sõltumatu Televisiooni ASi nõukogu palgaliste liikmetena.
  Selle aasta juuli lõpus pikendas Ühispank TV1 15miljonilise võlakirjaemissiooni tähtaega poole aasta võrra. Oleg Sõnajalg ütleb, et läinud suvel emiteeritud võlakirjad olid juba algselt kavandatud kolmeaastase programmina ning kokkuleppel pangaga vaadatakse selle tingimused üle iga poole aasta tagant. Sisuliselt on tegu tagatiseta võlakirjadega, mis rajanevad meie ja panga vahel tekkinud usaldusel, väidab Oleg Sõnajalg.
  TV1 käsitab Ühispanka kui oma investorit, ühtegi teist investorit me otsinud ei ole, sõnab Oleg Sõnajalg.
  Siiani on ainsa välisinvestorina TV1 10 miljoni krooniga rahastanud Iirimaal registreeritud offshore-firma Denzille Investment Company, kellest pidi algselt saama ka üks aktsionär. Eesti Sõltumatu Televisiooni ASi aktsiakapital on 25 miljonit krooni, mis jaguneb võrdselt Olegi, Andrese, Viivi ja Siiri vahel. TV1 teenib iga kuu mõnisada tuhat krooni kahjumit. Oleg Sõnajala väitel pole TV1 enam pidanud teiste telekanalitega läbirääkimisi partnerluse üle. Viimased kõnelused peeti selle aasta alguses Kanal 2ga, kuid tulemuseni ei jõutud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Karm kliimapoliitika Hollandis vallandas üleriigilise protestilaine Protestid häirivad teekonda Schipholi lennujaama
Eelmisel teisipäeval otsustas Hollandi valitsus drastiliselt vähendada kasvuhoonegaaside hulka oma põllumajandussektoris, mis vallandas üleriigilise protestilaine.
Eelmisel teisipäeval otsustas Hollandi valitsus drastiliselt vähendada kasvuhoonegaaside hulka oma põllumajandussektoris, mis vallandas üleriigilise protestilaine.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.