• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võimsaim Baltikumis toodetav personaalarvuti on 450MHz Pentium II

  Eelmisel nädalal teatas Intel Corporation Pentium II uue põlvkonna 450MHz protsessori turuletoomisest. Uus protsessor töötab nagu ka viimased kaks Inteli protsessoritüüpi 100megahertsisel mälusiinil ja on ehitatud 25mikronilisel tehnoloogial.
  Uus protsessor on viimasest Pentium II 400MHz kiibist jõudlustesti tulemusel 10 protsenti võimsam.
  Inteli OEM-partnerina on Microlinkil juba valmis uut protsessorimudelit kasutav Microlink VisionXi konfiguratsioon. Tänu aegsasti saadud tootenäidistele on sooritatud kõik vajalikud sobivustestid teiste komponentidega ja turustamist alustati juba koos ülemaailmse tutvustusega.
  100MHz mälusiini kasutamise tulemusel suureneb oluliselt protsessori ja mälu vahelise andmevahetuse kiirus. Sellest tulenevalt on kasutusele võetud ka kiiremad, 100MHz SDRAM-mälud ja emaplaadid.
  Uus protsessor on Inteli poolt toodetavatest personaalarvutite jaoks mõeldud mudelitest kiireim. Pentium II 450 pakub maksimaalset jõudlust PCdele, tööjaamadele ja lihtsamatele serveritele. Uusi ja kiiremaid mudeleid on oodata alles järgmisel aastal.
  Protsessor sisaldab enesetesti ja monitoringu funktsioone, mis aitab IT juhtidel paremini arvutipargist ülevaadet saada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.