• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kui kallid on Õismäe korterite hinnad aasta pärast?

  Kuipangad väljastavad laene suhteliselt karmidel tingimustel, on väga valivad klientide suhtes ja intress jääb praegusele tasemele, siis tõuseb Õismäe korterite hinnatase võrdeliselt palgatõusuga (10--20%). Kuna selles aasta teisel poolel prognoosib Pindi Kinnisvara kinnisvarahindade 10--20% langust, on aastane hinnamuutus (01.09.98--01.09.99) 5--15%.
  Laenutingimuste soodsamaks muutumisel võivad hinnad 5--10% enam kallineda.
  Olulisi hinnamuudutusi oodata ei ole. Võib toimuda väiksemaid hinnakõikumisi mõne protsendi ringis. Võrreldes teiste «mägedega» on Õismäe hinnad kõige kõrgemad, kuna majad on suhteliselt uued ja elukeskkond hea.
  Kui pangad jätkavad laenude väljastamist ja on piisavalt inimesi, kes vajavad paremat elamispinda, ei ole oodata hinnalangust. Kindlasti aga ei tõuse hinnad samas tempos kui möödunud aastatel.
  Õismäe on korteriostjate seas alati olnud väga nõutud piirkond. Tingitud on see linnaosa hästi väljaarenenud infrastruktuurist, kõrgest heakorrastatuse tasemest ning suhteliselt uutest korterelamutest. Linnaosa populaarsust suurendavad veelgi rajatavad teeninduskeskused Paldiski maantee Õismäe poolses otsas. Prognoosida võib hindade stabiilset ja vähest tõusu.
  Õismäe korterite ühe ruutmeetri hind on suures osas võrdeline Eesti keskmise palgaga ning sõltuvalt keskmise palga kõikumisest on ka kinnisvara hinnad pidevas muutumises.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.