6. juuni 2000 kell 14:27

Netigurud õpetavad võrgus rikkaks saamist

Kui te tahate netis rikkaks saada ja ei oska õieti midagi teha, siis ärge tehkegi üldse midagi, vastas Hill and Knowlton Finland OY juhatuse esimees Kim Nyberg küsimusele, kuidas netis rikkaks saada.

Nyberg ütles konverentsil 'Uus meedia ja äri', et ettevõtjad võiksid pigem mõelda, mida nad valesti teevad selle asemel, et endale iga hinna eest korrutada 'i will do it'. 'Kui te ei oska mõnda asja õieti teha, ärge tehke midagi, muidu lähete kiiresti põhja,' ütles Nyberg oma äsjalõppenud ettekandes.

Delfi juhatuse esimees Ville Jehe soovitas portaalidetegijatele: 'Püüdke silmapaari ja hoidke teda ekraanil (bännerid-toim.).' Jehe sõnul saab internetist profesionaali käes võimas tööriist, eriti tuntav on see ajakirjanduses.

Hetkel kuum