Ülo Toomsalu • 30. august 2000 kell 6:16

Sünnib uus internetiportaal

Uus internetiportaal www.morning.ee avab end 14. septembril, kirjutab SL Õhtuleht. 'Meie eesmärk on avaldada analüütilisi kirjutisi ja kommentaare, selliseid nagu olid väga heas ajakirjas Luup, mis kahjuks müügilt kadus,' ütleb AB Ovo Systems Eesti esindaja Sergei Zonov. Zonovi sõnutsi on portaal kolmkeelne: eesti, vene ja inglise. 'Äriedu me ei taotle,' kinnitab ta. 'Me teeme uusi internetilahendusi oma emafirma, Saksamaa Ovo Systems jaoks ning portaal on selle kõrvaltoode. Algul kasutasime seda sisemiselt, siis aga otsustati kõigile avada.' Nimi valiti eeskätt lühiduse ja kõla järgi. 'Hommik on uute mõtete, värskuse aeg,' kirjeldab Zonov. Zonov kinnitab, et analüütiliste ja arutlevate artiklite (ja nendest sündiva mõttevahetuse) kõrval on portaalis ka uudised. 'Muidugi ostame neid sisse kohalikelt ja rahvusvahelistelt agentuuridelt, kuid selle kõrval loome ka oma toimetuse - ei tahaks korrata teiste internetiportaalide viga, kes enamasti loodavad ostetud uudiste peale,' kinnitab ta.

Hetkel kuum