ÄP fototoimetus • 12. oktoober 2000 kell 22:00

Naiste põhipatud

- Telefoni vastu võttes ainult oma eesnime ütlemine. Selle järgi peetakse ärinaist sageli ekslikult töötajaks, kellel on küll kohustusi, kuid kellel puudub autoriteet.

- Kohatu itsitamine.

- Meeskolleegide abikaasadega ei olda nii lahke kui oma töötkaaslastega. See on vist kõige hellem küsimus. Koosviibimistel, kuhu on kutsutud abikaasad ja teised külalised, tuleb olla oma töökaaslaste või klientide abikaasade ja kaaslaste vastu niisama südamlik ja sõbralik kui oma kolleegide vastu.

- Räige ja labase keele kasutamine töökohal. Labasuste kasutamine näitab kasinat sõnavara.

- Töökohal eratelefonijuttude ajamine. Naiste puhul, kes pendeldavad üheksast viieni töö ja perekondlike kohustuste vahel, on arusaadav, et mõnikord on tarvis töölt võtta isiklik telefonikõne. Ent see peaks olema erand, selle asemel et reegliks kujuneda.

Autor: ÄP

Hetkel kuum