• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vastuseis arengule on paratamatu

  Õigupoolest kohtame mis tahes muutuste puhul alati vastupanu, olenemata sellest, kas tegemist on progressi, õpetamise, ümberveenmise või millegi muu harjumuspärast hävitavaga. Edukas süsteemis sisaldub teatud konservatiivsus, mis on vajalik püsivuse ja järjepidevuse tagamiseks. Hea oleks sellega juba ette arvestada.
  Arendustegevuse puhul suureneb alati määramatus ja kindlusetus, toimuv tundub ebamugav ja heidutav ning enamasti tahetakse kohest garantiid, et tulemus on sobiv. Arengu puhul oleks meeldiv olla korraga kahes kohas: hoida ikka veel kinni harjumuspärasest (mingis suhtes küll mitterahuldavast) ning samal ajal kogeda ja uurida soovitavat tulevikku. Raske on tõesti otsustada ? vanast loobuda, tarvilik kaasa võtta ja teele asuda.
  Kui arendaja teab, et vastuseis on paratamatu, ei tunne ta end vastupanu nähes nii kohatuna. Pigem oleks siis mõistlik rõõmustada ? ju siis võtavad ümbritsevad nii arengut kui ka ennast tõsiselt.
  Oluline on kutsuda vastupanijad võrdlema olevikku ja kavandatavat tulevikku ning otsima arenguks vajalikke ressursse.
  Autor: Karin Hango
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
LHV sisering müüs aktsiaid
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?