13. detsember 2000 kell 12:19

ARKi pistisevahendaja Meeli Kaljusaar: mitu kuud pole tütreid näinud!

Äripäeva algatatud juhilubade ostmise altkäemaksuafääri üks võtmeisikuid Meeli Kaljusaar on Keskvangla eeluurimisisolaatoris istunud juba seitse kuud. Ta pole kuid näinud ei uurijaid ega oma advokaati Margus Heeki, lastest rääkimata. Äripäev käis temaga täna vestlemas.

Miks just teie olete osutunud selle afääri võtmeisikuks, kuigi süüdistusi on saanud ka teised?

Arvan nii, et mõeldi, et naisterahvas, kahe lapsega, murdub lihtsamini. Ma olen uurijatele öelnud, et tegelikult on süüdi autokooli Radial juht Peeter Erik. Kohe, kui ma Radiali tööle läksin, hakkas ta mind välja õpetama. Igasuguseid inimesi käis seal, ka politseiametnikke. Nemad andsid Erikule raha ja tema ütles mulle, et kirjuta tunnistus välja.

Hetkel kuum